21-03-2022

Weer verder.

Weer een paar stapjes verder.

Van Luxeuil-les-Bains gingen we naar Epinal. het was de bedoeling om Epinal beter te leren kennen. We kwamen er zondag, 20 maart aan en we hadden een mooi plekje aan de Moezel sitecode 21393. We moesten € 5 betalen in het Maison du Velo. We hadden pech want het Maison was gesloten. 
Onze Duitse buren zijn er nog eens speciaal heen gelopen maar we werden onze € 5 niet kwijt. Het plekje had een loosplaats en we kregen stroom. Onze rommel konden we kwijt in de containers die er stonden.
Goed geregeld dus.

(Ons uitzicht is op de foto hiernaast te zien.)


De zon liet zich volop zien maar er was een frisse wind. Toch besloten we om in de namiddag een wandeling te maken op het eiland in de Moezel waar wij op uit keken.



Bij ons plekje vonden we aan de steiger deze ideale kano bus. Ideaal toch 😁
Helemaal rechts zie je nog net de camper staan.


We gaan de brug over en wandelen dan aan de linkerkant langs de Moezel lopen.



De lente is in de lucht. De zon schijnt en de grasvelden staan vol met madeliefjes. 

Op het internet konden we niet veel vinden over Epinal tenminste niet veel over wat wij zouden willen bezoeken en het weer gaat goed worden de komende week dus waarom in een muffe stad rondlopen terwijl we heerlijk buiten kunnen zitten en genieten van de natuur.

We besluiten verder te rijden naar Nomexy een klein dorpje een paar kilometer verder.
Daar is een mooie CP sitecode 60043 en camping gedrag is toegestaan. We hebben er stroom, water en lozen voor € 8,60 per nacht. Netjes toch.


Zelfs de korte broeken kunnen aan. We doen vandaag niet veel meer dan genieten van het weer. Morgen kijken we wel weer wat we verder gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten