Bezoekers

20-10-2021

Ook dit hoort bij het camper-leven.

20 oktober

Ook dit soort dingen hoort bij het camperen. Het zijn niet de leukste en goedkoopste uitjes maar zo nu en dan moet het.


Vanmorgen op tijd uit de veren want we moeten op tijd zijn bij de Fiat garage in Geleen. Een grote beurt, APK keuring en een paar dingetjes even nakijken en als het begint met nakijken dan maak je borst maar nat.
Terwijl we zaten te wachten werd Frits opgehaald om even te komen kijken en dat is geen goed teken. Wij verliezen steeds koelvloeistof en gaan eigenlijk nooit op pad zonder een extra fles en ja daar was de boosdoener. Een lekkende radiateur. Vernieuwen? Tja dat zal wel moeten dus bestel maar want ze hebben hem niet in voorraad.

Even later weer opnieuw een monteur. Twee nieuwe voorbanden zou ook wel wenselijk zijn. Zet er maar op want ook daar kunnen we niet zonder en al helemaal niet als we willen gaan overwinteren. We hebben nu Michelinbanden en die willen we er weer op. Ze slijten wel snel vinden we want deze die we nu hebben zitten er pas 4 jaar op. Komt door de vele kilometers die we maken, ach ja het zal wel.
Het is kwart voor 11 als we de garage inrijden en 5 uur later kunnen we er weer uit rijden. Terwijl we zitten te wachten komt er een stel binnen die pech onderweg hebben gekregen. Alle lampjes gingen branden en de camper werd opgesleept. Helaas wordt hun camper niet gerepareerd want ze hebben 1 jaar garantie bij hun camper-dealer Bosma uit Emmer Compascuum. Ze moeten met een taxi richting kop van Overijssel waar ze wonen en terwijl we alle vier zitten te wachten wisselen we veel verhalen uit over het camper-leven. Het wordt nog gezellig ook.
En dan worden wij geroepen. Onze camper is klaar. De volgende afspraak staat genoteerd voor het plaatsen van de radiateur en de rekening betaald. We mogen weer verder.

Wij rijden naar Ospel naar camperplaats Kreijlenhof.


Een hele mooie camperplaats met hele aardige mensen. 


We staan er helemaal alleen.


De afwas moet ook gebeuren.


De lees ruimte van de camperplaats.

Een camperplaats om te onthouden en heel dicht bij Nederweert waar we morgen om 10 uur worden verwacht. We gaan naar de Sunlight camper dealer Raema waar een nieuwe gaskookplaat wordt geplaatst.
Wij hebben afgelopen zomer pech gehad maar dat is weer een ander verhaal. We moeten in ieder geval een nieuw kooktoestel. 2 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar. Soms overkomen zaken die je niet verwacht. Maar ja investeren in veiligheid (nieuwe banden) en reparaties horen erbij. Kunnen jullie weer gerust op pad

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is dat Frans. Veiligheid gaat boven alles vinden wij.

      Verwijderen