21-10-2021

Weer naar huis.

Wat een weer afgelopen nacht. We werden steeds wakker van het schudden van de camper. De storm en regen gingen vreselijk te keer. Niet leuk. Ik was al blij dat we niet om waaiden.We waren zo wel op tijd wakker en rond negen uur stonden we dan ook al bij Raema voor de deur in plaats van 10 uur. Ze gingen daar meteen aan het werk en wij ........ wij gingen natuurlijk een kijkje nemen in de showroom.Deze vond ik wel mooi en voor anderhalve ton konden we hem meenemen. Helaas moesten we dan het C1 rijbewijs hebben en dat hebben we niet. We hebben ook altijd pech 😒 We doen het maar met onze eigen camper en daar zijn we dik tevreden mee en trouwens een mens moet toch wat te wensen hebben anders is het leven zo saai.
Frits had er ook al eentje gevonden die hem wel beviel 😋

Van het rondkijken wordt een mens moe en dus maar even aan de koffie. 
Daarna nog even naar de afdeling van allerlei spulletjes waar meestal wel iets aan je handen blijft plakken. Frits is meestal van de stekkertjes en dat soort spulletjes en hij vindt altijd wel iets dat we nodig hebben.


En dan is tegen 11 uur de camper al klaar. Is dat even een meevaller want het kon wel een halve dag duren werd ons van te voren gezegd.


De kookplaat zit er weer in en hij doet het ook nog 😅😅 Wij helemaal blij. Met dit weer hoeven we er niet lang over na te denken waar we nu heen gaan. Naar huis. 


De stalling is open van twee tot vier dus kan de camper nog mooi naar zijn plekje worden gebracht.
Hier mag hij uitrusten tot we hem 2 november weer even ophalen voor een uitstapje naar de garage  waar ons nog een reparatie staat te wachten en dan is hij weer helemaal klaar voor vertrek.
Wanneer dat zal zijn ??????? We hopen begin januari maar eerst gaat Frits nog de medische molen in want er staat van alles voor hem op het lijstje en wanneer dan alles achter de rug is hopen we te kunnen vertrekken.
Onze video staat ook weer online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten