Bezoekers

15-09-2021

In Fuussekaul.

We krijgen alle tijd om te wennen aan de grijze Nederlandse luchten want die luchten laten zich steeds vaker zien net als de regen. Je krijgt zo spontaan neigingen om om te keren richting het zuiden, richting de zon.
Onderweg zien we veel campers en caravans richting het noorden gaan dus naar huis denken we maar we zien er ook genoeg die op weg zijn naar het zuiden. De overwinteraars beginnen al te vertrekken. Wij wachten nog eventjes 😊

Gisteren in de namiddag werd het nog druk op onze camping 😂😂 Ik had er al een flauw vermoeden van. De ene na de andere camper kwam binnen rijden en dat maakt het toch wel een stuk gezelliger als dat je alleen staat.

Onze buren waren zelfs Limburgers uit Cadier en Keer en wonen niet zo ver van ons vandaan. Zij gingen nog niet naar huis maar nog een stukje verder richting de Moezel.

Wij zijn vanmorgen dus richting Fuussekaul in Luxemburg gegaan. We komen er vaker op doorreis naar huis. Het is een mooie Camperplaats met ernaast een camping en alles wat een mens nodig heeft is aanwezig. Ze spreken er zelfs Nederlands. Onderweg was het best wel druk op de weg en soms stonden we zelfs in de file.En over de grens gekomen in Luxemburg meteen gaan tanken want dat was hoognodig.


Daarna weer verder de file in en door de vele tunnels.We zijn aangekomen en staan op de camperplaats naast Erna en Ben want zij zijn er ook. We zijn zelfs buren. Gezellig 😀


Het weer is niet te best. Eigenlijk is het TE nat. Steeds weer buien en niet echt leuk om iets te gaan ondernemen tenminste wij niet. Ben is een stoere knul en gaat een eind fietsen, petje af hoor.


Morgen weer verder richting Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten