Bezoekers

16-09-2021

Weer thuis.

 Gisteren middag zijn we nog even gaan kijken in de camping winkel bij de CP. Eventjes heerlijk rondkijken of er iets voor ons bij zou zijn. En ja hoor we hadden geluk of pech, hoe je het ook noemen wil. Ik zag ergonomische campingstoelen ..................... Wij zijn namelijk op zoek naar zoiets. Niet te groot, handzaam en goed om in te zitten. Ik ging meteen eens zitten in zo'n stoel en werkelijk wat een weldaad en ook Frits zat er heerlijk in. "Die nemen we meteen mee" dus zo gezegd zo gedaan. 

Het merk kennen we want we hebben hier ook 2 grote ligstoelen van die kunnen kiepen maar Frits vindt ze te groot om mee te nemen met de camper dus nu deze maar eens proberen.

Dat zal zeker goed komen. 

Gisterenavond hebben we nog een hele gezellige avond gehad. We zijn samen met Erna en Ben een hapje gaan eten op de camping om onze vakanties af te sluiten. Het was super gezellig!

Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken. Onze buurtjes Erna en Ben waren ook al wakker en zich aan het voorbereiden voor de laatste trip richting huis. 

We nemen afscheid en gaan nog even naar de service om alles te legen.We zijn via Weiswampach gereden om inkopen te doen
Tegen half 12 komen we thuis. Mooie tijd om de camper leeg te maken en hier en daar een gezellig praatje te maken.

De stalling is open tot 16 uur en als we even de schouders eronder zetten dan kunnen we weer een lege camper naar de stalling brengen. Dat "lege" gaat helaas niet op voor thuis want alle inhoud van de camper ligt nu thuis dus .............. werk aan de winkel. Eerst even de post doorspitten en dan beginnen.

2 opmerkingen:

  1. Dat was een leuke,mooie en afwisselende trip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Frans bedankt voor je reactie enne dat was het zeker. We hebben genoten en veel gezien.

      Verwijderen