Bezoekers

09-09-2021

Het weer wil niet echt meewerken.

Vandaag is het niet zo'n mooi weer. De dag begint droog maar als we onderweg zijn begint het te regenen. Regen, droog, regen, droog zo gaan we dag maar door.We rijden door naar Puy-Saint-Martin waar een mooie CP moet zijn. Inderdaad zijn de plaatsen voor de campers mooi breed zoals in de app wordt weergegeven. Wij schuiven aan maar de regen blijft maar vallen. Niet echt leuk maar tegen de middag zou het weer droog worden. We gaan maar even de laptop te voorschijn halen. Helaas weer heel slecht bereik van ons internet dus laptop maar weer opruimen en mijn leesboek te voorschijn halen. Frits kan nog even offline voorruit met het bewerken van een video.

We eten wat en besluiten te vertrekken want voorlopig blijft het hier een natte boel en ook naar de beloofde droge middag kunnen we fluiten. Het is drie uur in de middag als we weer een stukje verder gaan.

Het wordt alweer droger, hé hé gelukkig.

We stoppen bij de plaats Montagne.

Per toeval rijden we op weg naar de rivier de Isère langs een mooi plekje in Montagne. Hier willen  we blijven staan met de camper. 


Wat een mooi uitzicht hebben we hier. Wel met laaghangende wolken. Nu zie ik die wolken liever niet maar voor een keertje moet het kunnen.

Eerder lieten wij ons teveel leiden door apps met camperplaatsen bij dorpen die we niet kenden.  Daar zijn we mee opgehouden. We willen een bepaalde richting uit en zien we onderweg een leuk dorpje of plekje waar we willen blijven dan stoppen we. Camperplaats of niet. In Nederland is zoiets onmogelijk maar in Frankrijk kan dat en mag dat. Dat lijkt ons nu het prachtige van het vrije camper leven.

Wij staan dus op ons droge plekje. Het is hier weer heerlijk rustig en Frits heeft de drone weer eens laten vliegen. Altijd weer leuk.
Het dorpje ligt een eindje verder. Misschien gaan we daar morgen eens een kijkje nemen.


En terwijl ik dit verslag aan het schrijven ben zie ik deze prachtige zonsondergang. Frits wordt er een beetje jaloers van en gaat snel zijn drone nog eens een rondje laten vliegen 😉Geen opmerkingen:

Een reactie posten