03-09-2021

Gorges du Verdon

Het weer wil niet. De temperatuur is goed maar de wind en heel soms een druppie regen. Dat zijn we niet gewend 😐 We zullen het er eventjes mee moeten doen. We kunnen de zon niet blijven vasthouden. Andere mensen willen ook wel eens zon, toch?

Het was rustig op de CP afgelopen nacht.

We rijden vandaag weer een paar kilometertjes naar het Lac du Verdon waar we 12 jaar geleden ook zijn geweest. We gaan bergje op en weer af en dan zien we het mooie meer liggen met mooie groene, blauwe water.

Naar het plaatsje hier beneden op de foto gaan we heen. Wat ziet het er mooi uit vanaf de overkant.


We bereiken de CP bij het plaatsje en vinden er een mooi plekje van waaruit we een prachtig uitzicht hebben over het meer.Ook nog mooie jeu de boules banen. Die komen we hier veel tegen en ze zien er allemaal even mooi en onderhouden uit. Wij hebben onze boules deze keer niet meegenomen. Te veel gewicht.

We eten een broodje en maken een wandeling door het plaatsje.
En ook hier weer een oorlogs monument.


Het is vandaag een frisse dag en de zon laat zich niet veel zien. Hopelijk gaat dat morgen weer veranderen. Wij houden een rustdag. We maken weer een nieuwe video en een reisblog. Gaan wat lezen, puzzelen en kokerellen. Morgen willen we naar Moustiers-Sainte-Marie. Ook daar zijn we 12 jaar geleden geweest met onze eerste caravan de Dethleffs. Geen opmerkingen:

Een reactie posten