25-08-2021

Mooi plaatsje Gruissan

Vandaag weer een mooie dag gehad.

Na het ontbijt met de fiets naar het plaatsje Gruissan gegaan. Het is maar 3 km fietsen en nu hebben we mooie fietspaden en geen grindpaden meer zoals gisteren. Tjonge wat heb ik daar een hekel aan.

We boffen want het is markt. Ik denk dat hier iedere dag markt is want het zijn allemaal kraampjes met armbandjes, zeepjes, hoedjes enz. enz. en dan niet te vergeten de bekende gegrilde kippetjes en de reuze grote paëlla pan waaruit je een portie kant en klare paëlla kunt kopen.



Frits staat de toren voor zich eens te bekijken. Ga ik naar boven of niet? Ik kan je wel verklappen dat hij gaat. Ikzelf blijf beneden met beidde voetjes op de begane grond en neem een kijkje in het bijzondere kerkje.


 



Daarna loop ik nog even door een paar leuke straatjes en over de markt.



Zo gezellig om eens even bij al die frutsels te kijken en dan zie ik dat Frits ook weer uit zijn toren naar beneden is gekomen. We nemen nog even terrasje. Twee koffie voor € 2,60 en dat terwijl hier alles zo duur is. Niet te geloven. We gaan onze fietsen weer ophalen die we voor het politie bureau hadden gestalt 👀 Daar moeten ze toch veilig staan dachten we zo.

Dan nog even naar de Spar en de bakker en dan weer naar de camper.

We ruimen onze boodschappen op en gaan naar een strandtent om wat te eten. Eerst weer onze Pass Sanitair laten zien en dan mogen we wat bestellen.

Als we 's middags bij de camper buiten zitten horen we in ene keer: "jullie zijn Frits en Ellen, toch?"
Uhhhhh ja dat zijn wij. 
Het zijn Geertje en Cees, trouwe volgers van ons bij Youtube en Polarsteps die Frits in ene keer zagen staan. 
We hebben gezellig met hun geklonken op ons life weerzien. Geertje en Cees zijn op weg naar Spanje voor een paar weken.

We vinden het altijd weer leuk om nieuwe mensen te leren kennen en het is al helemaal leuk als het ook nog volgers van ons zijn 😍
Geertje en Cees, leuk om jullie ontmoet te hebben 👍 en wie weet komen we elkaar ergens weer tegen.

Wij gaan morgen weer een klein stapje verder.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten