26-08-2021

Weer een stukje verder gereden.

Vanmorgen eerst afscheid genomen van Geertje en Cees. Zij wilden graag op ons plekje staan. Het was namelijk zo druk op de CP dat als er iemand weg ging het meteen bezet werd door een andere camper. Geertje en Cees stonden een beetje ongezellig vandaar. Het lukte allemaal en zo kunnen zij ook nog een dag met een beetje meer plaats staan.

Frits gaat nog even met de camper naar de service om te lozen en te vullen en daarna op weg naar de Lidl. Tjonge, jonge wat is het daar druk. Maar we krijgen alle boodschappen weer binnen op de jam na die we gewoon vergeten zijn. Tja dat heb je als je niks opschrijft 😏 Wat je hoofd vergeet moeten je benen ontgelden 😏 maar in ons geval moet de jam maar even wachten.


En zo mooi sta je dan bij de Lild in zd. Frankrijk. Naast een palmboom. Is toch weer een heel ander gezicht dan bij ons in Nederland 😍 niet dan?

Na de Lidl gaan we weer verder richting Beziers en dat werden in totaal 39 km 😂😂 Niet noemens waard toch maar wel lekker want Beziers is een mooie stad.


We komen door leuke plaatsjes en we rijden hele stukken tussen de druiven velden door.


En dit is een foto van hoe we nu staan bij een wijnboer. In de verte zie je Beziers en via een mooi fietspad kom je na 3 km in het centrum van de mooie stad.Wij fietsen naar Beziers en als we bij de Pont-Neuf komen begint het ons allemaal weer een beetje te dagen. We zijn hier ooit geweest met de caravan.Met onze ijzeren ponnies rijden we helemaal naar boven en dat kunnen ze zonder moeite aan. Ze gaan als een tierelier de bergen op helaas viel gisteren mijn slot van de accu zomaar uit de fiets. Gelukkig zit mijn accu wel muurvast alleen moet ik mijn accu nu opladen terwijl hij op de fiets zit. Dat kan ook dus geen probleem alleen moet je fiets dan buiten blijven staan tijdens het opladen. Frits heeft meteen een mailtje gestuurd naar Lacros en als we weer thuis zijn moeten we even opnieuw contact met hun opnemen. Wordt vervolgd.

Boven gekomen zien we de mooie Kathedraal en daar moeten we natuurlijk even een kijkje binnen  nemen.

Dan ziet Frits een deur die open staat dus even een kijken wat daar te zien is. Het is een soort binnen tuin.Ach, ach die Frits heeft zijn stabilisator vergeten op te laden en nu is de batterij leeg en met een extra acculader kom je er niet want deze accu is daar te zwaar voor dus helaas pindakaas, geen stabilisator. Maar zoals Frits is, hij is niet voor 1 gat te vangen. Hij heeft zijn 360 camera ook nog bij zich dus even de boel wisselen.


Als we weer buiten staan dan kunnen we vanaf een muurtje helemaal over de stad kijken.


De oude brug.


Een beeld van Jeanne D'Arc


Aan de rechterkant zien we echte balkonnetjes en recht voor ons hebben ze balkonnetjes op de muur geschilderd met mensen. Het ziet er enig uit.


Een van de smalle straatjes met gezellige eetgelegenheden.


En dan komen we op dit leuke pleintje. Het is een warme dag met zo'n 33 graden en we zoeken een tafeltje in de schaduw uit om even wat te drinken.Na ons drankje gaan we onze fietsen weer ophalen en gaan we terug naar onze wijnboer.


Vanavond gaan we hier wijn proeven. Ik zou zeggen; a demain 😂😂 want van schrijven zal er wel niets meer komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten