Bezoekers

30-08-2021

Gewoon niks doen kan ook fijn zijn.

Gewoon eens een dag niks doen is ook eens fijn. Zo zag onze dag niets doen eruit.

Vanmorgen eerst het plaatsje ingelopen en naar de Super-U gegaan. Er waren een paar boodschappen die we echt moesten hebben. We hadden de winkel snel gevonden via de google-maps maar op de terugweg liepen we zonder kop 😕 onze neus 👃achterna tot we in ene keer een onbekende straat voor ons zagen. 😅😅 Tja en als je loopt als een kip zonder kop dan zul je extra stappen moeten maken met je tas vol boodschappen 😟.

Gelukkig viel het extra lopen mee en hadden we weer snel onze weg gevonden. De temperatuur is heerlijk vandaag. Het lijkt het soms wel of je de komst van het najaar al kunt voelen.

We hebben heerlijk buiten ons stokbroodje kunnen opeten en daarna zijn we een stukje langs het meer gelopen. Nu het minder drukke gedeelte.
Aan deze kant van het meer lijkt het wel of de kant uit kliffen bestaat. 

Als je hier aan het wandelen bent dan ruik je de Provence en dan bedoel ik de kruiden 😉. Er staan hier veel pijnbomen en het is hier erg droog misschien dat het daardoor komt.


Zo kun je de campers zien staan vanaf de overkant en ook het plaatsje is te zien achter de campers.

We lopen een stuk door totdat het pad stopt. Dan maar weer terug en nog even naar het plaatsje want we willen nog een langs een pinautomaat. Vanmorgen niet meer aan gedacht.


We gaan nog even op een terrasje onder deze dikke boom zitten om wat te drinken. Vreemd want hier wordt niet naar onze pass sanitaire gevraagt. We hebben net ons drankje gekregen als er aan het tafeltje naast mij mensen gaan zitten die bijna bij me op schoot zitten. Hé, dat voelt niet prettig. We zijn dat helemaal niet meer gewend en dan komt er naast Frits een zwerver zitten die ook zowat in zijn nek zit. Niet leuk. We drinken snel ons drankje op, betalen en verdwijnen. Dat was wel een beetje teveel van het goede en hoeft voor ons niet.


We lopen nog een stukje door het plaatsje en gaan dan naar de camper. Alles bijelkaar hebben we vandaag bijna 10.000 stappen gezet. Dat zijn er heel wat en nu mogen we wel even in onze stoelen wegduiken.
Voor vandaag hebben we ons best wel gedaan. Morgen gaan we weer verkassen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten