31-07-2021

Polopos

Vanmorgen werden we wakker van de harde wind die om de camper heen raasde. Het leek wel of we in een rijdende trein zaten zo schudde de camper heen en weer.

De ramen klapperden zo hard dat we maar besloten ze dicht te doen. Maar tja, alles dicht en hoge temperatuur dat kan niet dus de deur open gezet en vastgemaakt en dat ging redelijk. De stoelen hebben we maar niet buiten gezet of we moesten er in gaan zitten zodat ze niet konden wegwaaien.

Maar de zee was prachtig. Het mooie blauw/groene water met witte schuimkoppen lag te schitteren in de zon. Prachtig!!!!!!!




Heerlijk genieten van het zicht op zee en bezig zijn met van alles. Frits is bezig om een Vlog in elkaar te knutselen en ik ben een zwerflichtje aan het haken en dan zie ik een heel geduldige vader met zijn 2 dochtertjes het strand op komen met een grote gekleurde vlieger.


De vader gaat zijn dochters leren hoe dat vliegeren werkt maar steeds weer valt de vlieger na een paar seconden omlaag. En steeds weer raapt paps de vlieger weer op, zet weer vast wat los is gegaan en probeert weer met de nodige aanwijzingen de vlieger de lucht in te krijgen. Uiteindelijk lukt het. En kunnen de meiden samen met paps vliegeren.

De wind blijft de hele dag aanhouden. Tegen lunchtijd maken we een wandeling langs het strand en belanden bij het restaurantje op het hoekje waar we voor de gegrilde sardientjes kiezen want die zijn zo overheerlijk. Die moet je gewoon geproefd hebben als je in zuid Spanje bent.


Het is hier heerlijk zitten. Nadat we onze visjes op hebben lopen we weer via het strand terug naar de camper en als we net weer zitten te knutselen wordt er op de camper geklopt. "Woont hier Frits en Ellen van YouTube?" wordt er geroepen. "Ja hoor."  En dan zien we Elisa en Demi Rutten voor de deur staan van de bekende tv serie Polopos.
Er wordt over en weer gevlogt 😀 Ik maak natuurlijk wel even een foto.



Iedere morgen om 10 uur verschijnt hun nieuwe vlog op YouTube. Morgen zal de vlog geplaatst worden waar wij in te zien zijn 😀
De familie Rutten is druk bezig om hun vergunningen voor elkaar te krijgen vertellen ze en als die in orde zijn dan gaat er hier een paleisje komen. Het plekje is dan ook prachtig, nu de camperplaats nog 👍 We komen zeker nog een keertje terug.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten