Bezoekers

30-07-2021

Motril en Casarones Beach

 Vanmorgen was onze logé al vroeg uit de veren. We zagen hem nog net zijn "bed" opruimen. Hij had weer geluk wat het weer betreft. Achter ons op het grasveld hadden we nog 2 logé 's erbij gekregen. Het moet wel niet gekker gaan worden. Misschien is dit een normaal beeld in de zomer in Spanje. De vorige keer toen we hier waren was het winter. Nou ja winter ........... een Spaanse winter bedoel ik dan. Heerlijke temperaturen overdag maar in de nacht kan het dan vriezen en dan ga je niet buiten liggen slapen.

Wij vertrokken tegen tienen, heerlijk fris gedoucht. 


Ons eerste doel was Vélez-Málaga waar we naar de service wilden en tjonge, jonge dat was wel een super service.


Eerst diesel tanken en daarna


water lozen en water vullen. Even binnen bij de kassa een Jetton halen om de watertank te vullen. Als je ook tankt dan is de Jetton voor het water gratis. Toilet cassette schoonmaken en aan de rechterkant kun je zelfs overnachten met ieder een eigen stroompunt. Zelfs de camper wassen kan hier ook nog maar dat hebben we maar niet gedaan 😁

 LPG kon er ook nog getankt worden. 

Heb ik overdreven om te schrijven dat dit een super-serviceplaats is? Nee hé!!
Wij blijven er niet overnachten want we willen de zee opzoeken met het vooruitzicht dat het wel 40 graden kan gaan worden.
We willen eens kijken of de CPlaatsen bij Motril echt allemaal opgeheven zijn.

Onderweg zien we ontzettend veel nevel vanuit de zee komen. Heel vreemd. We hebben dat nog nooit eerder meegemaakt. Zeemist ontstaat doordat warme, vochtige lucht over een koel oppervlak beweegt. De lucht koelt dan af tot het dauwpunt en we zien dan de waterdamp.
Als je de foto's ziet denk je dat het fris is buiten maar nee hoor. We zien de mensen gewoon aan het strand zitten en lekker in het water zwemmen en spetteren.

Als we bij Motril aankomen zien we inderdaad dat ze bij de ingangen van de voormalige CPlaatsen ijzeren balken hebben gehangen waar je met je camper niet onderdoor kan of je moet lager zijn dan 2.10 m. Helaas zijn wij 1 metertje hoger 😄

We eten hier een broodje en nemen afscheid van Motril en rijden verder. Bye, bye!!


We komen weer in de Costa Plastica terecht waar de tomaten groeien van onder andere Hak en Bonduelle
Zover als je kunt kijken zie je plastic.

Casarones Beach, dat gaat het worden. Misschien kennen jullie de serie Polopos nog. Hij was in 2019 op de tv. De familie Rutten wilde er een CP openen. Komt het bekend voor? Daar staan wij nu.

Het plekje is zalig maar er zijn tot heden nog geen voorzieningen. Geen ramp want we hebben een camper 😅😅  De familie krijgt de vergunningen maar niet voor elkaar. Jammer!!
We betalen hier € 5 per nacht en genieten daarvoor aan een heerlijk plekje aan het strand.
We kunnen het niet laten om maar meteen een zeebad te nemen en dat is zo heerlijk. De zee is helemaal niet koud. Dat gaat genieten worden hier op deze plek.Geen opmerkingen:

Een reactie posten