17-06-2021

Lazy day

Vandaag zijn we op ons hemels plekje blijven staan. Het bevalt hier goed. Gisterenavond kwamen er in totaal 5 campers de CP opgereden. Het stond bijna vol. Je mag hier 3 dagen blijven staan want iedereen moet van dit plekje kunnen genieten.
Het gaat een warme dag worden vandaag. Frits heeft nog wat filmpjes her en daar staan en dat kan hij nu mooi een beetje sorteren zodat hij weer een nieuwe vlog in elkaar kan zetten.
Ik zelf zoek een plekje op in de schaduw met mijn leesboek.


Nadat Frits de boel heeft uitgezocht mag onze drone ook weer even vliegen, daarna lunchen en dan maken we een wandeling naar het dorp. De kerk is maar 600 meter van ons vandaag maar we moeten berg op en dat bij een temperatuur van 32 graden en ik kan je zeggen dat het voor ons niet meevalt. We zien dan ook bijna geen normale mensen buiten alleen wij twee.

Onderweg komen we deze straat tegen met het bijzondere naam bordje.


We zien dan ook bijna geen normale mensen buiten alleen wij twee. Ffffffffff.

Er zijn geen terrasjes te vinden alleen wijnhuizen waar je champagne kunt proeven en kopen. Daar beginnen we maar niet aan want dan komen we nog dronken thuis. Het Hotel de Ville is tevens een école en een magasin om champagne te kopen. Aan de voorkant staan een paar tafeltjes met stoeltjes om te proeven. Ze staan pal in de zon.



We lopen verder en komen bij het kerkje dat er allerliefst uitziet en van waar je een prachtig uitzicht hebt.

Wat is het warm, we gaan terug berg af naar de camper en nemen daar een ijskoud biertje en dat smaakt goed.
Het is hier genieten hoor. Zo moet God zich gevoelt hebben toen hij Frankrijk schiep.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten