03-03-2022

We rijden weer verder

Gisteren wisten we niet waar we onze schuld moesten betalen voor de overnachting en we hadden er ook helemaal niet meer bij stilgestaan totdat er vanmorgen rond kwart over 8 op de deur geklopt werd. Het was de geld-ophaal-madam en ze vroeg meteen naar de €13 In eerste instantie wisten we niet meer waarvoor ze die moest hebben tot het kwartje viel. Ach de €13 voor de CP natuurlijk. 
Na ons ontbijt wilden we richting St. Gillis gaan. Ooit, jaren geleden waren we er geweest al kon ik het me niet meer voor de geest halen.
Saint Gillis is een plaats die ligt in de provincie de Gard. De heilige St. Gillis ligt hier begraven en zijn graf is een belangrijk bedevaartsoord voor de pelgrim-gangers op weg naar Santiago de Compostella. Het teken van de route is dan ook afgebeeld op bijna ieder paaltje in de hoofdstraat.
We boffen. Het is markt vandaag en daar gaan we natuurlijk even kijken.







We wandelen door mooie nauwe straatjes en strijken neer op een terrasje. Frits haalt brood bij de bakker en wandelen weer terug naar de camper om ons brood op te eten.




We besluiten na de lunch verder te rijden naar een CP bij Vauvert. De komende dagen gaat het heerlijk weer worden en daar is een CP waar we ook buiten kunnen zitten en dat is wel prettig met de beloofde weer-voorspellingen. Sitecode is 76807 CC. Hij is helemaal gratis dus morgenvroeg geen geklop op de deur meer 😉



Hier houden we het wel even vol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten