26-03-2022

Rodemack

We zijn vandaag ongeveer 80 km opgeschoven en staan nu dichtbij de Luxemburgse grens. We blijven het weekend nog in Frankrijk want hier hebben we nog internet van onze Franse simkaart. 

Het is de bedoeling dat we maandagmorgen hier vertrekken en dan regelrecht naar de stalling rijden in Maastricht. We hebben de auto in de stalling staan dus we kunnen alles meteen van de camper in de auto leggen en dan richting huis rijden. Morgen gaan we opruimen en poetsen zodat de camper weer netjes in de stalling kan staan. Behalve de buitenkant, die moet nog eens goed geschrobd worden. Meestal gaan we daar voor naar Echt naar een carwash voor campers maar het schijnt dat er in Maastricht nu ook een carwash voor campers is. Dat gaan we eens uitzoeken.

Vanmorgen voor we vertrokken hebben we eerst een afspraak gemaakt om onze tweede boosterprik op te halen want de 60 plussers mogen nu ook een afspraak maken. Frits mocht al eerder maar tja, wij waren net onderweg. 
9 April mogen we. 

We waren vanmorgen net het terrein af van de CP toen ons plekje weer snel opgevuld werd. Er stonden 9 campers te wachten op een vrije plaats.
Onderweg wel nog even stoppen bij een supermarkt want er moest brood en jam gehaald worden. We kwamen een Cora tegen en tjonge wat een grote winkel is dat en natuurlijk had ik weer meer gekocht dan jam en brood alleen.

We reden door naar Rodemack waar onze CP sitecode 84436 zou zijn. 
De CP is een weiland waar je mag staan met alle voorzieningen die we nodig hebben en helemaal gratis. Lozen en water en gelegenheid om het toilet schoon te maken.
Achter de CP loopt een pad naar het historische plaatsje en dat is zeker de moeite waard om te bezoeken.


Eerst lunchen 






 Kerk van 1759












De ingang van de school al helemaal in paas stijl net als ook al veel huizen. Bij de ingang van hun huizen staan potten gevuld met paas decoraties.



Na onze wandeling lopen we weer terug naar de CP en zien dat er weer campers zijn bijgekomen. We staan hier nu met 11 campers en nog plaats in overvloed.

Vannacht gaat de klok een vooruit. We zullen hier zeker niet worden wakker gemaakt door allerlei vuilniswagens of wat dan ook. Het is hier super stil.

4 opmerkingen:

  1. Wij vinden het altijd zo leuk om boodschappen te doen in buitenlandse supermarkten en als we met de auto reizen, dan stouwen we onze koffer aan het einde van de vakantie helemaal vol met lekkere dingen. Mijn man heeft net het laatste doosje foie gras de canard opgegeten dat we vorige zomer vanuit Frankrijk hadden meegebracht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Leuk is dat Myriam, om op zo'n manier je vakantie-gevoel te verlengen. Jullie laatste blikje is weer op dus tijd om binnenkort weer te vertrekken :)

      Verwijderen
    2. Ja, je weet het maar nooit bij ons. Kan zomaar ineens opkomen. Zo fijn om die vrijheid te hebben.

      Verwijderen
    3. Heerlijk genieten maar 🥰

      Verwijderen