09-03-2022

Greóux-les-Bains

Vandaag weer een stukje naar het oosten gereden. Dat stukje werd ongeveer 200 km. Eerst naar de service want dat was hard nodig.
We zijn nu bijna op de helft van onze vakantie in Frankrijk. Wat gaat de tijd snel voorbij.

Onderweg nog even gestopt om wat te eten en Frits kwam meteen in aktie want hij had zijn zinnen op een gebakken eitje gezet.


Dat smaakt wel heerlijk zo even tussendoor. Daarna weer verder totdat we bij ons plaatsje kwamen Greóux-les-Baines. Weer een pareltje.
Voordat we de plaats inreden nog even gaan tanken bij een Casino-winkel en we boften want het was een mooie prijs voor nu € 2,18 terwijl overal € 2,23 en hoger te zien is. Wat een prijzen zijn dat toch tegenwoordig.

In Greóux-les-Bains staan we midden in de plaats op een CP met de sitecode: 100543. Hij is helemaal gratis en zelfs met gratis stroom. Er is ook een container met toiletten maar daar blijven we maar mooi uit de buurt want iedereen gaat daar en containers om het vuil weg te gooien zijn er ook in overvloed. Er is geen camper-gedrag toegestaan. Toen wij net de blokken onder de wielen hadden gezet kwam er ook al meteen politie om te zeggen dat dat niet mag.

Vanmiddag een wandelingetje gemaakt door de mooie plaats.



De typische Franse potten voor een huis.



Een verwaarloosde bloemen bak en een lieflijke aquarel in de etalage bij de plaatselijke VVV



Wij zijn natuurlijk weer helemaal naar boven geklommen om bij het oude kasteel te komen uit 1690




Geen opmerkingen:

Een reactie posten