06-08-2021

Mariana

 Vandaag een rustige ontspannen tocht gehad. Door prachtige natuur gebieden gereden waar we heeeeeel veel zonnenbloemen hebben gezien. Prachtig. We zijn dan ook 2 keer gestopt om foto's te maken en de drone te laten vliegen. De dronebeelden zijn natuurlijk op onze vlog strakjes weer te bewonderen.


Eerst even naar de service zodat we weer leeg en schoon verder kunnen want je weet nooit wat je tegen komt bij je volgende overnachting. En wat we ook niet kunnen laten op dit mooie plekje is een zwerflichtje achter laten voor de gelukkige vinder.



Bij de stad Cuenca gaan we naar de Mercadona. Dat was weer eens hoog nodig en daarna rijden we door naar het plaatsje Mariana waar we een leuke CP op het oog hebben. Eerst onderweg nog een paar foto's en video's maken.


De drone.

El Camichuelo valt dan ook niet tegen. 

We gaan een kijken hoe het hek open moet en als we dan het terrein op rijden komt Lena ons al tegenmoet. Ze is een aardige Catalaanse dame die samen met haar man deze CP runt. 

Je voelt je hier direct thuis bij deze aardige mensen en tussen de honden die al meteen je vriendje zijn en de kippen die meteen hun plekje onder de camper innemen. De geiten blijven nog wat op afstand want die bevinden zich in een omheinde wei en wij gaan heerlijk onder een dennenbomen in de schaduw zitten en bekijken eens alles.

Tegen de namiddag komt er nog een camper het terrein op rijden. Nederlanders. Hoe is het mogelijk. Nou eigenlijk halve Nederlanders want ze wonen in Portugal maar toch.

Tegen de avond gaan we met Lena en de Nederlanders een rondje met de geiten lopen. Het schijnt dat ze dat leuk vinden. Eerst gaan we een kijkje nemen in de stal.


Lena en haar geiten.



Die kip zit lekker hoog en droog ................. 😀


Het lijkt wel of ze lacht 😀


De stal hebben Lena en haar man helemaal zelf gemaakt van allerlei natuurlijke materialen zelfs geitenmelk komt eraan te pas om het gebouwtje waterafstotend te maken.

Dan gaan we wandelen.



Daar staan we ......



En dan ziet Frits deze dame ..........







De geiten en de honden hebben naar de zin en heerlijk in de rivier mogen pootje baden.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten