28-07-2021

Mooi Malaga

 Vanmorgen hoefden we maar ongeveer 60 km te rijden om in Malaga te komen. De tocht erheen was bijzonder mooi. We reden door de bergen en tussen de hoge rotsen door. Het kwam ons weer allemaal heel bekend voor.

De rots op de foto heeft de vorm van een hoofd dat ligt en door de lampen van de lantaarnpaal lijkt het net of er een vlinder op de neus zit 😊





Het geschrift op de borden is gedeeltelijk ook in het Arabisch.


En weer naar berg af 7%


Een bekend beeld in Spanje, de Stier.


De tunnels ontbreken ook hier niet.


We rijden naar ons bekende plekje dicht bij het stadion en het winkelcentrum. Het bestaat nog en er is  plaats genoeg. Hier voelen we al weer een heerlijk zeewindje.


Na de lunch lopen we even langs het winkelcentrum want we moeten weer water hebben en dan zien we een winkel met korte broeken. Ja hoor ze hebben leuke broeken voor Frits en ook voor mij.


Daar vindt me die Frits ook nog een t-shirt van de Rolling Stones, zijn favoriete band. Dat is boffen voor hem.

Vanmiddag gaan we nog een heerlijk stukje fietsen langs het strand. Wat is dat heerlijk!!!! Morgen gaan we naar het centrum van Malaga en er heerlijk rondstruinen. De vorige keer dat we hier waren was in februari 2020. In die tijd hoorden we dat er corona was uitgebroken en dat het uit China kwam. De Chinese winkels hier werden gemeden uit angst om het toen nog onbekende virus op te lopen.


Op onze fietstocht komen we weer langs de palmbomen waar de halsbandparkieten zitten. Het worden er iedere keer meer.
Onderweg nemen we nog even een terrasje. Salud!


Tot morgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten