23-07-2021

Geslapen!!!!!

Gelukkig, afgelopen nacht heb ik geen bezoek gehad van muggen. Wat een opluchting!! Frits had minder geluk want hij kreeg visite van een enkele, sterke overlevende mug die al zijn mug-genoten kwam wreken. Frits heeft zich opnieuw omhuld met het bijzondere luchtje van de Deet en heeft verder ook een rustige nacht gehad. 
Laten we hopen dat dat nu zo blijft.

Vanmorgen toen we buiten aan de koffie zaten zagen we de water-auto weer langs rijden. Tenminste zo hebben ze de oude Volvo afgelopen week omgedoopt. Hoe verzinnen ze het. Steeds denk ik dat hij door zijn assen gaat zakken maar het karretje houdt vol al zit er maar een klein laagje water in maar toch. Van de week toen ze de tank voor een gedeelte vulden met water zagen we er een vis in rondzwemmen 😂😂 


 Op het moment zwemt die niet meer en waar nu is ....... geen idee.

Vanmiddag zijn we met de fietsen naar het dorp geweest. We zijn een hapje gaan eten bij Galo Douro. De sardines hier moeten voortreffelijk zijn en dat waren ze ook.

Eerst een heerlijk koud getapt biertje. Dat smaakt zo heerlijk bij 32 graden.


En toen kwamen de sardines


geserveerd met een salade van heerlijke tomaten, komkommer en rode uien.


Dat smaakte perfect 👌

Op de terugweg naar de CP nog een paar boodschapjes gehaald en verder hebben we niks meer gedaan. Morgen wordt een DOE-dag en een WAS-dag en zondag gaan we dan weer vertrekken.


2 opmerkingen:

  1. Toevallig roepen wij al een paar dagen goh hier hebben we geen muggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan boffen jullie wel want er schijnen veel muggen te zijn dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen