11-06-2021

Villa Bakhuis

Wat boffen wij toch met het weer. Vandaag was weer een heerlijke dag en ideaal weer om met de fietsen naar Heerde te gaan om boodschappen te halen en in Heerde was ook nog markt. Hij bestond welles waar maar uit 4 kramen maar dat mag de pret niet drukken want we hadden al vrij snel de viskraam gezien en een heerlijk visje gaat er altijd wel in, mmmmm.

Nadat we ons visje hadden verorbert ging de tocht verder naar het Kruidvat en de Plus-markt voor onze boodschappen die in de camper kunnen blijven als we gaan vertrekken naar het zuiden binnenkort. Met de warmte van de afgelopen dagen drinken we liters water dus die moesten zeker aangevuld worden. Onze fietstassen zien er niet groot uit maar we kregen toch al onze boodschappen erin op een heel klein beetje na die onder de snelbinders pasten. En weer ging de tocht verder en daar stond als grote verrassing zomaar langs de kant van de weg een heerlijke ijskraam, mmmmmmm

 en dat smaakte heerlijk.
Op onze camperplaats gekomen maakten we kennis met onze nieuwe buurvrouw. Ze was nog een beetje onwennig met de camper dus een extra handje van Frits kon ze wel gebruiken. Ik vind dat toch altijd zo knap van vrouwen om alleen met de camper op pad gaan. Gisteren hadden we een man als buurman die ook alleen op pad was maar van vrouwen vind ik het toch altijd een beetje knapper (sorry heren)

Vanmiddag gaan we Villa Bakhuis eens bekijken nadat de jonge boer ons heeft verteld hoe het allemaal in zijn werk gaat. Op de link van Villa Bakhuis kun je het allemaal lezen. De koeien zien er prachtig uit net als het kunstwerk dat gemaakt is van staal in de contouren van het oude Bakhuis en zelfs de kelder is in tact gebleven. Ik kan het niet nalaten om een paar foto's hier te plaatsen.










Het is hier echt genieten op deze plek. 


2 opmerkingen:

  1. Sjiek, weer genote vaan dien verhaol en foto's. Chapeau dat 'n dame allein op weeg is en geit mèt 'ne kemper. Geneet vaan eure aovend dao en gooj reis trök mörge riechting Mestreech. Dikke poen XXX

    BeantwoordenVerwijderen