Gezellige dagen.


Onze reis gisteren is goed verlopen. Het was alweer drukker op de weg en we zagen de campers en caravans weer in grotere getale over de wegen rijden. Tegen 14 uur kwamen we bij de jarige aan die samen met zijn "grote" broer in het zwembad lag te spetteren in de tuin.
 

Met die heerlijke Spaanse temperaturen en al dat water liet opa het zich niet twee keer zeggen om de waterslang ter hand te nemen om even het stof van de camper te spoelen.Natuurlijk moesten we even met de jongens naar de kuikentjes kijken die pas geboren waren en we boften want we mochten de kip ook even aaien.


Na een heerlijk hapje en drankje en een gezellige avond zoeken wij ons bed weer op want morgen gaat de wekker op tijd af 😊 Wij gaan mee om Mans en Krijn naar school te brengen want dat willen opa en oma zeker zien.


Na de ochtend rituelen trekken wij weer een klein stukje verder naar Natuurboerderij Villa Bakhuis in Veessen. Als je van de natuur houdt dan zit je hier geweldig. De boerderij is prachtig. Je kunt de camper bij of in het weiland plaatsen of een plekje zoeken in het bos of aan het water. Wij gaan bij het weiland staan. We staan er met 3 campers en horen alleen vogels en kikkers. Het is hier heel basic zonder sanitair gebouw maar daar hebben we toch een camper voor en we maken nu toch geen gebruik van sanitairgebouwen in deze corona tijden.                                                                                                            Ik ga de camper een een grondige poetsbeurt geven en Frits ontfermt zich over het inruimen van de garage.


Maar eerst even wat drinken.


Er wordt goed gewerkt vandaag ondanks de hitte.
Morgen gaan we een stukje fietsen en nog een paar boodschappen halen die mee moeten als we binnenkort gaan vertrekken richting het zuiden.

Reacties