25-03-2021

Rommel dagje.

Gisterenavond deed onze tv vreemd. Geen signaal.

Hoe kan dat nu? Van alles geprobeerd maar niks. Misschien staat de boom wel in de weg waar we naast staan dus even het trapje van de deur ingeklapt mijn koffie potje vast houden zodat hij niet kan omvallen en daarna de camper 1 meter naar achter gezet en jawel, de tv deed het. Hehe, dat zijn we niet gewend. Normaal drukken we op de knop en hij doet het.

Heerlijk gegeten, opgeruimd en er een heerlijke tv avond van gemaakt met heerlijke knabbels en een wijntje. Frits wilde nog even buiten kijken of hij soms reeën kon zien en in ene klap, was Frits weg. Hé ............... buiten was het aardedonker toen ik de deur open deed en daar lag Frits, languit op de grond. Pas op, riep hij al naar mij, het trapje is niet uit geklapt!! Op de knop gedrukt zodat ons trapje te voorschijn kwam en meteen naar Frits. Daar lag hij in het gras. Wat was hij geschrokken en ik trouwens ook want je kunt zo een lelijke val maken maar gelukkig kon hij alles nog bewegen en zat alles er nog aan, alleen een paar tenen deden zeer.

Wat was er nu gebeurd.

Nadat wij de camper 1 meter verplaatst hadden i.v.m de schotel hebben wij naderhand vergeten het trapje weer uit te klappen en als je na uren denkt dat je 2 treetjes naar beneden moet en die treetjes zijn er niet dan val je dus echt niet met de deur IN huis maar UIT huis.

Eigenlijk was het ook wel een beetje een lachwekkend gezicht als iemand zo maar verdwijnt, boem weg. Het leek wel een filmpje van "de leukste thuis" of hoe dat programma ook weer heette.

Uiteindelijk is Frits er met 2 blauwe tenen vanaf gekomen. Hij had wel wat kunnen breken fffffffff.

Vandaag maar een rustige dag gehouden. een beetje poetsen, opruimen, in het zonnetje gezeten en vanmiddag nog een stukje gaan fietsen maar niet zo heel ver want het zonnetje was weg, de wind kwam op en het was koud. Echt koud!!
Weet je wat we doen? We fietsen naar het dorp, gaan daar op zoek naar een lekkere bakker en nemen lekkere appelflappen mee of zoiets voor bij de koffie in een warme camper.
Ze gezegd, zo gedaan en het heeft gesmaakt!!!!!!!




Reeën hebben we nog niet gezien maar het is wel heerlijk knus zo in de camper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten