Bezoekers

18-04-2009

Onze eerste vakantie met de caravan naar Vorden.

Onze eerste vakantie met de caravan naar Vorden.

Eindelijk was het zover. Frits en ik waren er helemaal klaar voor. We hadden een camping geboekt in Vorden:  meulenbrugge-vorden en een plekje aan het beekje gevraagd.
De auto was volgeladen tot bijna in de nok want onderweg naar Vorden zouden wij de caravan ophalen die toen in de buurt van Susteren in de stalling stond.
Frits en ik hadden van alles ingekocht op een paar dingetjes na die we zouden gaan inkopen in de grootste kampeerwinkel van Nederland. Die informatie had ik al maar mooi gekregen.
Goed voorbereid gingen wij op weg.
Op ons eerste oefen ritje hadden Frits en ik al vreselijk hard gekraak gehoord. Het ging mij door merg en been maar daar hadden we iets op gevonden.Een flesje olie zou ons hiervan gaan verlossen.
Onze caravan werd mooi aan de geoliede trekhaak gekoppeld en daar ging de reis nu echt beginnen. Alle lichten werden gecontroleerd, remlichten, knipperlichten, mistlamp. Geweldig, alles werkte.
Op de camping aangekomen in Vorden konden we onze caravan op een mooi plekje aan het water zetten precies zoals we dat gedacht hadden en daarna nog even langs de kampeerwinkel omdat we nog de nodige inkopen moesten doen.

De nodige attributen werden aangeschaft die men nodig dient te hebben om het afvalwater te lozen etc. etc. Weer terug op de camping kwamen wij eindelijk aan de koffie toe.
Het was of we niet anders gewend waren.
We hebben hier heerlijke dagen gehad en de camping is een echte aanrader. 
In de ruimte van de wasmachines stond altijd een mandje met verse eieren waar je geld in kon leggen voor de eieren die je nodig hebt.
Heerlijke wandelingen hebben we gemaakt en familiebezoekjes afgelegd.
Hier zijn we een week gebleven.

1 opmerking:

  1. Het is toch super lekker om met je eigen caravan op vakantie te mogen gaan! Heerlijk gaan en staan waar je wilt en natuurlijk waar het mag.

    BeantwoordenVerwijderen